IMG-LOGO

Innováció és hagyomány

2018-02-08

 A Berti Macchine Agricole S.p.A. mára piacvezető helyet foglal el mezőgazdasági és munkagépgyártásban Olaszországban és a világon egyaránt. A Berti palettáján jelenleg összesen több mint 500 különböző kivitelű gép szerepel, hogy mindenki számára megfelelő konfigurációt kínáljon, legyen az erdészeti, vagy mezőgazdasági igény. 

Minden évben sikerül újdonságokkal szolgálni az ügyfelek számára, amik mindig a legújabb technológiai megoldásokat ötvözik a szakértelemmel és a hagyományokkal, melyeket a Berti sok éves fennállása óta mindig kiemelkedően fontosnak tartott. Az újdonságok rendszerint az éves mezőgazdasági kiállításokon kerülnek bemutatásra Olaszországban és fontosabb külföldi vásárokon is. 

A 2018-as év Fieragricola kiállításán, mely két évente kerül megrendezésre a Berti először mutatta meg a közönségnek a legújabb ECF/DT erdészeti szárzúzót, ami már teljes mértékben STRENX™ és HARDOX® acél felhasználásával készült, csakúgy mint a nagy teljesítményű gépek többsége. Ennek a zúzónak 52 cm átmérőjű rotorja és kifejezetten erős, robusztus kialakítása lehetővé teszi hogy 35 cm vastag törzseket dolgozzon fel könnyűszerrel. Az erdészeti gépek között az EFX/SB mutatkozott be újdonságként, a maga 40 cm ágvastagságával igen tekintélyes teljesítményt mondhat magáénak. 20-35 tonnás gémes kotrókra szerelhető és szintén  STRENX™ és HARDOX® acél felhasználásával készült. 

 


Tumblr
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
 
Innováció és hagyomány