IMG-LOGO

Rólunk

Berti Macchine Agricole

A vállalatot az 1920-as években alapította Livio Berti, akkoriban egyszerűen családi vállalkozásként mezőgazdasági gépeket készítettek "kézműves" módszerekkel. Egészen 1972-ig igyekeztek minden felmerülő igényt kielégíteni, amikor is megszületett az első stratégiai döntés, mely szerint leszűkítették és specifikussá tették a gyártást, kizárólag  szárzúzókra. Több mint 30 év telt el az első kimondottan szőlészeti/gyümölcsös felhasználásra készült szárzúzó megjelenése óta és ez alatt az idő alatt a cég mindig ugyanazokat az elveket tartotta szem előtt: innovatívan, és nagy szakértelemmel gyártani minden növénykultúrát és bármilyen terepviszonyt leküzdő szárzúzókat, mind mezőgazdasági mind erdészeti felhasználásra bármilyen traktorhoz, vagy bármilyen kotrógéphez. A Berti cég múlt századig visszanyúló tapasztalata az erdészeti és mezőgazdasági gépek gyártásában lehetővé teszi, hogy a legmodernebb és legprofesszionálisabb technológiát nyújtsa az ügyfeleknek. A termékek kiemelkedő minősége már a nyersanyagtól, a vágy, a legkülönfélébb ügyféligények kielégítésére, a megbízhatóság, a masszív felépítés, mind hozzájárultak ahhoz, hogy szerte a világban mindenhol elismeréssel emlegessék a Berti által gyártott termékeket.


Boltunk kínálatában megtalálja Szárzúzók, Fűnyírók, Padkakaszák, Erdészeti Zúzók, Sorközkezelők, Gémes zúzók, Talajmarók és Forgóboronák és egyéb Mezőgazdasági, és Erdészeti gépeket is. Nézze meg gépeinket a keresőben, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tumblr
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
 
Szárzúzók, Fűnyírók, Padkakaszák, Erdészeti Zúzók, Sorközkezelők, Gémes zúzók, Talajmarók és Forgóboronák és egyéb Mezőgazdasági, és Erdészeti gépek boltja